App Radiobazaar

Welke Dj Live

Aanmelden nieuwsbrief

Home

 

Het hele team van Radiobazaar wenst u een fijne Woensdag

 

 

 

Vandag geen Dj live

De muziek Tip van de week

Christian Malan - Laten we feesten

 

 

Twee jaar na zijn laatst verschenen single ‘Geniet van elke dag’ doet zanger Christian Malan een dringende oproep via zijn nieuwste plaat: ‘Laten We Feesten’! Christian Malan laat dus weer nadrukkelijk van zich horen en hoe! ‘Sure Hé s a Cat’, wie kent het niet? Wel, deze hit uit 1969 van The Cats is nu in een feestelijk en trendy muzikaal jasje gegoten waarmee de in Geertruidenberg woonachtige Christian Malan zichzelf volop in het felle licht van de schijnwerpers zet.

Christian Malan (43) vond het als kleine jongen al heel interessant om in de schijnwerpers te staan. Vaak een belangrijke voorwaarde om later zonder schroom te kunnen optreden. Aanvankelijk begint Christian met plaatjes draaien, de in Raamsdonk geboren zanger krijgt zelfs een eigen drive-in-show en zo zet hij zijn eerste stapjes in het muziekwereldje.

Het vervolg laat zich vast al een beetje raden; Christian draait op een zeker moment in de grotere discotheken en uitgaansgelegenheden van Brabant, als hij ontdekt dat zingen eigenlijk zijn grootste passie is. Nadat hij het geluid heeft verzorgt van tal van artiesten bij hun optredens en tijdens evenementen, komt zijn opgedane ervaring als DJ en entertainer goed van pas als hij zelf naar de microfoon gaat grijpen om te zingen. Als de mensen hierop erg positief reageren weet Christian Malan het zeker: “Zanger worden, optreden, mensen vermaken”!

En de droom van iedere zanger, namelijk eigen singles opnemen en uitbrengen, krijgt in 2009 gestalte als zijn debuutsingle ‘Volle Maan’ verschijnt. De landelijke uitgebrachte plaat scoort volop airplay bij de radiostations en levert Christian opnieuw vele goedgezinde reacties op. Nadien ontwikkelt de carrière van deze zanger zich in rap tempo. De vervolgsingles ‘Elke keer als jij me aan kijkt’ en ‘Ik geef nooit op’, beiden in 2010 uitgebracht en ‘Geniet van elke dag’ die in 2011 verscheen, mochten rekenen op warme belangstelling van zowel publiek en media.

Na een korte adempauze op platengebied waarin Christian de tijd nam opzoek te gaan naar de stijl die bij hem past en het juiste repertoire daarbij, lanceert hij nu ‘Laten we feesten’. De verwachtingen van deze spiksplinternieuwe single, die net als de voorganger ‘Geniet van elke dag’ zal uitkomen op het label JC-Records van Jolanda Clement, zijn hooggespannen! Producer André Kooiman schreef de Nederlandse tekst op The Cats-klassieker ‘Sure He’s a Cat’, die hij samen met Christian ook produceerde. Het is een op-en-top trendy en feestelijke meezinger geworden waarmee Christian Malan binnenkort de feestzalen, -pleinen en -tenten op z’n kop zal gaan zetten. 

 

 

Klik op de onderste link

En de 2e persoon gratis naar de Utrechtsebazaar  

Buienradar

Welke tijd is het

Like ons op facebook

Zo juist gedraaid

Copyright © 2011-2014. All Rights Reserved.